1. Βράζουμε και στραγγίζουμε τις πένες. 2. Στο μεταξύ σε μια μικρή κατσαρόλα τσιγαρίζουμε με το ελαιόλαδο το κρεμμύδι, μέχρι να ροδίσει ελαφρά. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το σολομό. Στη συνέχεια, το καλαμπόκι, την πιπεριά και το γάλα για να ρυθμίσουμε τη ρευστότητα. 3. Ανακατεύουμε με τις πένες και ξαναζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά. 4. Σε ένα άλλο μπολ κτυπάμε τα αυγά και τα ανακατεύουμε με το τυρί. Περιχύνουμε με το μίγμα τις πένες και ανακατεύουμε, ενώ είναι ακόμη στη φωτιά, για λίγα δευτερόλεπτα. 5. Βγάζουμε τις πένες από τη φωτιά, ρίχνουμε από πάνω την τριμμένη φρυγανιά και τις σερβίρουμε σε ζεσταμένα πιάτα.
Συνταγή 364 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!