250 γρ. λεπτά σπαγγέτι πράσινα 1,5 φλιτζ. ντομάτες κομμένες σε κύβους 1 φλιτζ. αγγούρι κομμένο σε ραβδάκια 1 μέτριο αβοκάντο ξεφλουδισμένο, ξεσποριασμένο και κομμένο σταυρωτά σε λεπτές φέτες 1 φλιτζ. σάλσα μεξικάνικη* 1 κουταλιά ελαιόλαδο έξτρα παρθένο 1/2 κουταλάκι ρίγανη ξηρή 1/4 κουταλάκι κύμινο τριμμένο 1/4 κουταλάκι σκόνη τσίλι πιπέρι καγιέν κατά τη γεύση 1/4 φλιτζ. κόλιαντρο φρέσκο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
1. Βράζουμε, ξεπλένουμε με κρύο νερό και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το βάζουμε σε ένα μεγάλο, ρηχό μπολ σερβιρίσματος. 2. Προσθέτουμε τις ντομάτες, το αγγούρι και το αβοκάντο στο μπολ. 3. Αναμιγνύουμε καλά τη σάλσα, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, τη σκόνη τσίλι και το καγέν και τα ρίχνουμε πάνω στο ζυμαρικό. Προσθέτουμε το φρέσκο κόλιαντρο και ανακατεύουμε απαλά για να κατανεμηθούν ομοιόμορφα τα λαχανικά.
Συνταγή 236 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!