1. Βράζουμε τα λιγκουίνια. 2. Στο μεταξύ, ζεσταίνουμε το λάδι, το σκόρδο και τη ρίγανη για 1 λεπτό στην κατσαρόλα, ανακατεύοντας συχνά. 3. Προσθέτουμε την τομάτα και εξακολουθούμε να βράζουμε για 3 λεπτά ή ώσπου να βράσει η τομάτα 4. Προσθέτουμε τις γαρίδες και βράζουμε μέχρι μόλις να ροδίσουν. 5. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα συστατικά. 6. Μαγειρεύουμε με την κατσαρόλα σκεπασμένη ώσπου το υτρί να λιώσει και η σάλτσα να ζεσταθεί καλά. 7. Σερβίρουμε πάνω στα στραγγισμένα λιγκουίνια.
Συνταγή 59 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!