400 γρ σπαγγέτι κριθαρένια 1/2 πιπεριά πράσινη ή κόκκινη κομμένη σε μικρούς κύβους 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 100 γρ ελιές πράσινες γεμιστές, χωρίς κουκούτσια κομμένες σε φέτες 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 1 κουτ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος 4-5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 350 γρ τομάτες περασμένες από το τρυπητό πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο αλάτι
Εκτέλεση
1. Ζεσταίνουμε λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε την πιπεριά, την αφήνουμε να ροδίσει για λίγα λεπτά και έπειτα προσθέτουμε την τομάτα, αλάτι, πιπέρι και τις ελιές. Όταν τελειώσει το ψήσιμο προσθέτουμε το μαϊντανό. 2. Βράζουμε και στραγγίζουμε τα σπαγγέτι και τα αναμιγνύουμε με τη σάλτσα. Δεν βάζουμε τυρί.
Συνταγή 39 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!