250 γρ. σπαγγέτι 180 γρ. τόνος κονσέρβα σε λάδι 1 κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 1 κουταλιά λάδι 1 μικρή κονσέρβα ξεφλουδισμένες τομάτες 1/4 κουταλιά θυμάρι 1/4 κουταλιά δεντρολίβανο 1 κουταλιά κάπαρη αλάτι και πιπέρι γάλα κατά το μέτρο
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και σπάζουμε το σκόρδο. Τσιγαρίζουμε ελαφρά. Προσθέτουμε τον τόνο τριμμένο. Αφού πάρει λίγο, προσθέτουμε τομάτες, θυμάρι, δεντρολίβανο, αλάτι, πιπέρι και κάπαρη. Αν είναι ξηρό, προσθέτουμε γάλα ή κρέμα. Βράζουμε και στραγγίζουμε τα σπαγγέτι και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα.
Συνταγή 246 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!