1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Ροδίζουμε το σκόρδο στο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τις τομάτες, το αλάτι και το βασιλικό. Το σιγοβράζουμε ξεσκέπαστο για 30 λεπτά. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τον τοματοπολτό και τη ρίγανη και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά ακόμη. 3. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τις γαρίδες, τη σκορδόσκονη και τη horseradish σος και ζεσταίνουμε. 4. Σερβίρουμε πάνω σε καυτά σπαγγέτι ρίχνοντας και τριμμένο τυρί, αν θέλουμε.
Συνταγή 245 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!