2 σκελίδεs σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κουταλάκι ρίγανη ξηρή
1/4 φλιτζ ελαιόλαδο
250 γρ γαρίδες βρασμένες και καθαρισμένες
450 γρ τομάτες από κονσέρβα
1 κουταλάκι σκορδόσκονη
2,5 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι Horseradish
1/2 κουταλάκι βασιλικός ξηρός
250 γρ σπαγγέτι
200 γρ τοματοπολτός
τυρί τριμμένο

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΣΠΑΓΕΤΙ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΡΟΜΑΝΟ ...
ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΨΗΤΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΠΑΣΤΑ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ ...
ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ (PASTA DIABLO) ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΚΑΠΑΡΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ...
ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ GARAM ASSAM (ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ) ...
Πάστα με Broccoli...
Σουβλάκι με πίτα...
Αρνί με αρακά ...
ΛΑΖΑΝΙΕΤΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΑ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΞΙΝΟΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ...
Σαλάτα ζυμαρικού με κάρι ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΚΑΛΑΒΡΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΛΙ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΥΔΙΑ ...
ΣΑΛΤΣΑ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ ΜΠΟΛΟΝΕΖ ...
Ψαρονέφρι της Πλάκας ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΧΤΕΝΙΑ, ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ, ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΒΟΤΚΑ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΑΝΑΜΙΚΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΙ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΣΑ ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ...
ΣΕΚΕΡ ΠΑΡΕ ...
Κοτόπουλο με κάρυ και μανιτάρια...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 245 από 422  Επόμενη

ΣΠΑΓΓΈΤΙ ΜΕ ΣΟΣ ΓΑΡΊΔΑΣ 0 ψήφοι




 

Υλικά

2 σκελίδεs σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κουταλάκι ρίγανη ξηρή
1/4 φλιτζ ελαιόλαδο
250 γρ γαρίδες βρασμένες και καθαρισμένες
450 γρ τομάτες από κονσέρβα
1 κουταλάκι σκορδόσκονη
2,5 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι Horseradish
1/2 κουταλάκι βασιλικός ξηρός
250 γρ σπαγγέτι
200 γρ τοματοπολτός
τυρί τριμμένο

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Ροδίζουμε το σκόρδο στο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τις τομάτες, το αλάτι και το βασιλικό. Το σιγοβράζουμε ξεσκέπαστο για 30 λεπτά. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τον τοματοπολτό και τη ρίγανη και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά ακόμη.
3. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τις γαρίδες, τη σκορδόσκονη και τη horseradish σος και ζεσταίνουμε.
4. Σερβίρουμε πάνω σε καυτά σπαγγέτι ρίχνοντας και τριμμένο τυρί, αν θέλουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 245 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.