1. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε τους κύβους κοτόπουλου, 1 κουταλιά ελαιόλαδο, το ξύδι, το ιταλικό μίγμα μυρωδικών, το σκόρδο, το πιπέρι καγιέν, τις ντομάτες και την κολοκύθα. Μαρινάρουμε για 15-30 λεπτά ή για όλη νύχτα. 2. Βάζουμε τους κύβους του κοτόπουλου σε σουβλάκια. Βάζουμε τους κύβους της κολοκύθας σε ξεχωριστά σουβλάκια. Αλείφουμε και τα δυο είδη κύβων με τη μαρινάδα και τους ψήνουμε στο γκριλ για λίγα λεπτά μέχρι να καψαλιστούν και να γίνουν τρυφερά. Ψήνουμε στο γκριλ το κοτόπουλο σε μέτρια φωτιά μέχρι να καψαλιστούν ελαφρά, περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρό, διατηρώντας τα υγρά με τη μαρινάδα (δεν τα πολυψήνουμε για να μη σκληρύνουν). Τα βάζουμε σε μια πλευρά. 3. Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις ντομάτες στο λάδι για λίγα λεπτά. Σοτάρουμε τα σουβλάκια κοτόπουλου και κολοκύθας, το μαϊντανό και τους χυμούς της μαρινάδας για 2-5 λεπτά. 4. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και το αναμιγνύουμε με τη σάλτσα πέστο. Χύνουμε τη σάλτσα κοτόπουλου από πάνω. 5. Αναμιγνύουμε καλά και σερβίρουμε.
Συνταγή 215 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!