• Καθαρίζετε το κοτσάνι του μπρόκολου και το κόβετε σε μικρούς κύβους. • Χωρίζετε το επάνω τμήμα του μπρόκολου σε μπουκετάκια. Βράζετε το κοτσάνι και τα μπουκετάκια σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, για 8 περίπου λεπτά ή ώσπου να μαλακώσουν. • Σουρώνετε καλά το μπρόκολο και κρατάτε το νερό του για να μαγειρέψετε τα ζυμαρικά. • Σ' ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε το σκόρδο ώσπου να χρυσίσει. • Προσθέτετε το μπρόκολο και την κόκκινη καυτερή πιπερίτσα, αλατίζετε και μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά, για 5 λεπτά ακόμα. • Αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά. • Στο μεταξύ, βάζετε το νερό από το μπρόκολο να βράσει, ρίχνετε τα ζυμαρικά και τα αφήνετε ώσπου να γίνουν al dente (περίπου 20 λεπτά). • Τα σουρώνετε καλά και τα προσθέτετε στο τηγάνι με το μπρόκολο. • Ανακατεύετε σε δυνατή φωτιά, για Ι -2 λεπτά. Αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά, πασπαλίζετε με το πεκορίνο και σερβίρετε.
Συνταγή 223 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!