250 γρ. λιγκουίνια ή σπαγγέτι, 6 ΚΣ ελαιόλαδο
250 γρ. μεγάλες γαρίδες καθαρισμένες, 1 σκελίδα σκόρδο κομμένη
1/3 φλιτζ. φρεσκοαλεσμένο τυρί παρμεζάνα, 1/4 φλιτζ. ψιλοκομμένα φρέσκα:
ρίγανη,, θυμάρι,, βασιλικός ή/και μαϊντανός
αλάτι, φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΜΗΛΑ ...
ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ...
Βαρκούλες με μαγιονέζα και μυρωδικά ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ, ΒΟΤΚΑ ΚΑΙ ΑΝΗΘΟ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΡΕΓΚΙΝΕΤΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΥΡΑ ...
ΜΟΥΣ ΣΟΛΟΜΟΥ ...
Κρύα μελιτζάνα πικάντικη ...
Φλογέρες ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΚΟΛΑ ...
ΚΕΪΚ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΤΥΡΙ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝΟ ...
ΒΙΔΕΣ ΜΑΡΑΚΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ ...
Μακαρόνια με κολοκύθι ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡΟ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΓΚΡΑΤΕΝ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΑΒΓΑ ΣΟΛΟΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΒΟΤΚΑΣ ...
ΚΟΧΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ, ΚΑΠΑΡΗ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ...
ΚΕΪΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ...
Μακαρονάκι με σολωμό και τυρί ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΛΕΜΟΝΑΤΕΣ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΙΕΣ ...
Μελιτζάνες Ιμαμ-Μπαϊλντί ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΜΑΤΕΣ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΥΡΙΑ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 64 από 422  Επόμενη

ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ 0 ψήφοι




 

Υλικά

250 γρ. λιγκουίνια ή σπαγγέτι, 6 ΚΣ ελαιόλαδο
250 γρ. μεγάλες γαρίδες καθαρισμένες, 1 σκελίδα σκόρδο κομμένη
1/3 φλιτζ. φρεσκοαλεσμένο τυρί παρμεζάνα, 1/4 φλιτζ. ψιλοκομμένα φρέσκα:
ρίγανη,, θυμάρι,, βασιλικός ή/και μαϊντανός
αλάτι, φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το σκόρδο. Προσθέτουμε τις γαρίδες και μαγειρεύουμε κι από τις δυο πλευρές, ώσπου οι γαρίδες να ασπρίσουν ή να ροδίσουν. Αναμιγνύουμε το καυτό φρεσκοβρασμένο ζυμαρικό, το μίγμα της γαρίδας, την παρμεζάνα και τα μυρωδικά. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση.Το σερβίρουμε καυτό. Μπορούμε να το φτιάξουμε από πριν και να το ξαναζεστάνουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 64 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.