250 g στήθος κοτόπουλου χωρίς δέρμα και κόκκαλα κομμένο σε κύβους 250 g γαρίδες ωμές ξεφλουδισμένες και καθαρισμένες 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε κύβους 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 μικρή πράσινη πιπεριά κομμένη σε κύβους 1 μικρή γλυκιά κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες 1 μεγάλη κονσέρβα (800 g) τοματάκια 1/2 κουταλιά (ή περισσότερο) νιφάδες από καυτερό κόκκινο πιπέρι 1/4 κουταλιά αλάτι ρίγανη, ματζουράνα και βασιλικός κατά τη γεύση
250 g στήθος κοτόπουλου χωρίς δέρμα και κόκκαλα κομμένο σε κύβους 250 g γαρίδες ωμές ξεφλουδισμένες και καθαρισμένες 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε κύβους 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 μικρή πράσινη πιπεριά κομμένη σε κύβους 1 μικρή γλυκιά κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες 1 μεγάλη κονσέρβα (800 g) τοματάκια 1/2 κουταλιά (ή περισσότερο) νιφάδες από καυτερό κόκκινο πιπέρι 1/4 κουταλιά αλάτι ρίγανη, ματζουράνα και βασιλικός κατά τη γεύση
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κοτόπουλο και τα λαχανικά, ώσπου το κοτόπουλο να σφίξει και τα κρεμμύδια να ροδίσουν. Προσθέτουμε τις τομάτες, αφού τις σπάσουμε, με το χυμό τους. Σιγοβράζουμε με ξεσκέπαστη κατσαρόλα για 1/2 ώρα σε χαμηλή φωτιά. Σβήνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε τις γαρίδες και σερβίρουμε πάνω σε φετουτσίνια ή σπαγγέτι.
Συνταγή 304 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!