1. Βάζουμε τα λουκάνικα σε μια χύτρα να σιγοβράσουν με 1/4 φλιτζ. νερό σε μέτρια φωτιά. Μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά γυρίζοντάς τα συχνά μέχρι να εξατμιστεί το νερό. Συνεχίζουμε γυρίζοντάς τα για 8 περίπου λεπτά ή μέχρι να μην είναι πια κοκκινωπά από μέσα. 2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, φυλάγοντας 1 φλιτζ. από το υγρό του. 3. Στην ίδια κατσαρόλα αναμιγνύουμε 3/4 φλιτζ. από το νερό του ζυμαρικού, το τυρί ρικότα, το μαϊντανό, τις καυτερές νιφάδες, πιπέρι, αλάτι και το μοσχοκάρυδο. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τα λουκάνικα και μετά το ζυμαρικό. Αναμιγνύουμε και με το υπόλοιπο νερό του ζυμαρικού, που κάνει το μίγμα κάπως λαμπερό.
Συνταγή 35 από 124
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!