250 γρ. χωριάτικα λουκάνικα πικάντικα τρυπημένα
1/4 φλιτζ. νερό
1/2 κουταλάκι πιπέρι
500 γρ. πένες ή μακαρόνι γυριστό
1/4 κουταλάκι αλάτι
500 γρ. τυρί ρικότα
1 πρέζα μοσχοκάρυδο τριμμένο
1/4 φλιτζ. μαϊντανός κομμένος
1 φλιτζ. τυρί πεκορίνο-ρομάνο τριμμένο
1 κουταλάκι νιφάδες πιπεριού καυτερές (προαιρ.)

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΦΟΙΝΙΚΟΔΕΝΤΡΟΥ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΑΧΙΒΑΔΕΣ MANHATTAN ...
ΨΑΡΟΤΗΓΑΝΙΑ ΑΝΑΜΙΚΤΗ...
Γαλέος με πιπεριές ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ME ΓΑΡΙΔΕΣ ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ ...
ΓΙΟΥΒΑΡΕΛΑΚΙΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ ...
...
ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΚΑΠΟΝΑΤΑ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ «ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΒΑΣΤΙΛΛΗΣ» ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΡΙ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΥΤΕΡΕΣ ...
Πέννες με σολομό και σάλτσα από λεμόνι και εστραγκόν ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΤΖΟΥN ...
ΤΥΡΟΠΙΤΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ...
ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΤΟ...
ΤΥΡΟΠΙΤΤΑ Β ...
Τηγανητό τυρί camembert με σoς από ακτινίδια και ανανά ...
ΑΝΤΙΒ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΤΟΝ ΤΑΒΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ...
ΣΟΥΦΛΕ ΑΠΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ...
Ρέγκα σαγανάκι ...
Μοσχάρι Ψητό Κατσαρόλας ...
ΣΟΥΠΙΕΣ ΚΡΑΣΑΤΕΣ ...
ΝΟΥΝΤΛ ΣΕΤΣΟΥΑΝ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΦΥΣΤΙΚΙΟΥ ...
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ (ΦΡΕΣΚΟΣ) ΓΙΑΧΝΙ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, κρεατικά
Προηγούμενη Συνταγή 35 από 124  Επόμενη

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΚΑΛΑΒΡΙΑΣ ΜΕ ΠΕΝΕΣ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΥΡΙ 3 ψήφοι




 

Υλικά

250 γρ. χωριάτικα λουκάνικα πικάντικα τρυπημένα
1/4 φλιτζ. νερό
1/2 κουταλάκι πιπέρι
500 γρ. πένες ή μακαρόνι γυριστό
1/4 κουταλάκι αλάτι
500 γρ. τυρί ρικότα
1 πρέζα μοσχοκάρυδο τριμμένο
1/4 φλιτζ. μαϊντανός κομμένος
1 φλιτζ. τυρί πεκορίνο-ρομάνο τριμμένο
1 κουταλάκι νιφάδες πιπεριού καυτερές (προαιρ.)

Εκτέλεση
1. Βάζουμε τα λουκάνικα σε μια χύτρα να σιγοβράσουν με 1/4 φλιτζ. νερό σε μέτρια φωτιά. Μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά γυρίζοντάς τα συχνά μέχρι να εξατμιστεί το νερό. Συνεχίζουμε γυρίζοντάς τα για 8 περίπου λεπτά ή μέχρι να μην είναι πια κοκκινωπά από μέσα.
2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, φυλάγοντας 1 φλιτζ. από το υγρό του.
3. Στην ίδια κατσαρόλα αναμιγνύουμε 3/4 φλιτζ. από το νερό του ζυμαρικού, το τυρί ρικότα, το μαϊντανό, τις καυτερές νιφάδες, πιπέρι, αλάτι και το μοσχοκάρυδο. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τα λουκάνικα και μετά το ζυμαρικό. Αναμιγνύουμε και με το υπόλοιπο νερό του ζυμαρικού, που κάνει το μίγμα κάπως λαμπερό.

Προηγούμενη Συνταγή 35 από 124  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.