1. Βράζουμε το ζυμαρικό μαζί με το σκόρδο και το στραγγίζουμε. Φυλάμε το σκόρδο και βάζουμε το ζυμαρικό σε ένα μπολ. 2. Κόβουμε τις ντομάτες, το αγγούρι και τις ελιές σε μικρά κομμάτια, περίπου στο μισό μέγεθος του ζυμαρικού και τα βάζουμε σε ένα στρογγυλό μεταλλικό δοχείο. Χοντροκόβουμε τα μυρωδικά και τα βάζουμε στο δοχείο. 3. Λιώνουμε το βρασμένο σκόρδο με το πιρούνι, το αναμιγνύουμε με λίγο αλάτι και το βάζουμε στη σαλάτα. Προσθέτουμε επίσης λάδι, ξύδι και αλατοπίπερο.
Συνταγή 25 από 57
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!