350 γρ σπαγγέτι
500 γρ λευκό σφικτό ψάρι (ξιφίας, σφυρίδα, γαλέος κλπ.) κομμένο σε μπουκιές
250 γρ κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
1 πράσινη καυτερή πιπεριά καθαρισμένη και ξεσποριασμένη και ψιλοκομμένη
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο
1 κουταλάκι κουρκούμη
120 γρ μπιζέλι φρέσκο ή αποψυγμένο
2 κουταλάκια χυμός λεμονιού
5 κουταλιές χόϊζιν σος
2/3 φλιτζ νερό
αλάτι και πιπέρι φρεσκοαλεσμένο
φρέσκα κλαράκια άνηθου για το γαρνίρισμα

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΠ' ΟΛΑ ...
ΑΛΕΙΜΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ (Crema formaggio all' aglio)...
ΚΡΥΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΝΕΣ...
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΣΩΣ ΜΟΡΝΕ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΚΟΡΔΟ-ΛΑΔΙ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ ...
Tira mi su...
ΜΥΔΙΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ...
ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ...
ΣΑΛΤΣΑ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ ΣΙΚΕΛΙΑΣ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΑΡΙ ΚΑΙ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ...
ΦΙΝΟΚΙΟ ΓΚΡΑΤΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ...
ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΟΥΡΣΙ ...
ΨΑΡΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ...
ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΤΟΥΣ ...
ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΙΑΧΝΙ ...
ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΦΙΛΕΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ...
ΝΟΥΝΤΛ ΡΟΜΑΝΟΦ ...
Τυροκροκέτες ...
ΑΛΕΙΜΜΑ ΑΠΟ ΨΗΤΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ...
Ζωμός από γαρίδες και καβούρι ...
ΓΑΡΙΔΟΣΟΥΠΑ ...
ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΟΥΦΛΕ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΣΑ ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ ΑΠΟ ΛΙΘΡΙΝΙ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ ...
ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ...
ΧΑΛΒΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 241 από 422  Επόμενη

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΨΑΡΙ ΓΛΥΚΟΚΑΥΤΕΡΟ 0 ψήφοι




 

Υλικά

350 γρ σπαγγέτι
500 γρ λευκό σφικτό ψάρι (ξιφίας, σφυρίδα, γαλέος κλπ.) κομμένο σε μπουκιές
250 γρ κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
1 πράσινη καυτερή πιπεριά καθαρισμένη και ξεσποριασμένη και ψιλοκομμένη
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο
1 κουταλάκι κουρκούμη
120 γρ μπιζέλι φρέσκο ή αποψυγμένο
2 κουταλάκια χυμός λεμονιού
5 κουταλιές χόϊζιν σος
2/3 φλιτζ νερό
αλάτι και πιπέρι φρεσκοαλεσμένο
φρέσκα κλαράκια άνηθου για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και τηγανίζουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει, περίπου για 5 λεπτά.
3. Προσθέτουμε την καυτερή πιπεριά, τα κολοκυθάκια και το μπιζέλι και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
4. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το ψάρι, το χυμό λεμονιού, τη χόϊζιν σος και το νερό. Τα σιγοβράζουμε ξεσκέπαστα για 5 λεπτά περίπου ή μέχρι να γίνει το ψάρι. Προσθέτουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση.
5. Αναμιγνύουμε τη σάλτσα με το βρασμένο ζυμαρικό και σερβίρουμε αμέσως γαρνίροντας με τα κλαράκια του άνηθου.

Προηγούμενη Συνταγή 241 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.