1. Βράζουμε το ζυμαρικό και το στραγγίζουμε. 2. Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι και ανακατεύουμε κτυπώντας το αλεύρι. Βράζουμε ώσπου το μίγμα να κοχλάσει. Ρίχνουμε το γάλα. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά. 3. Ανακατεύουμε το ζυμαρικό, τη σάλτσα και τα υπόλοιπα υλικά εκτός από την τελική σάλτσα. Ρίχνουμε το μίγμα με το κουτάλι μέσα σε ένα πυρέξ 2,5 λίτρων. Σκεπάζουμε και ψήνουμε στους 175οC για 20 λεπτά. 4. Ενώ το ζυμαρικό ψήνεται, ανακατεύουμε τα αμύγδαλα, τα τρίμματα ψωμιού και την παρμεζάνα. Προσθέτουμε τη μαργαρίνη. Όταν το ζυμαρικό γίνει, τη βγάζουμε από το φούρνο, βάζουμε την τελική σάλτσα και σερβίρουμε.
Συνταγή 46 από 57
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!