1. Ζεσταίνουμε 2 λίτρα συν 3,5 φλιτζ. νερό, το χυμό από τις αχιβάδες (που φυλάξαμε) και 1 κουταλιά αλάτι να βράσουν σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Προσθέτουμε βαθμηδόν το ζυμαρικό. Τα βράζουμε ξεσκέπαστα, ανακατεύοντας που και που, για 8-10 λεπτά και στραγγίζουμε. 2. Στο μεταξύ λιώνουμε 2 κουταλιές βούτυρο σε μια κατσαρόλα των 2 λίτρων. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το μαϊντανό, το σκόρδο, το βασιλικό, το θυμάρι το πιπέρι και τις αχιβάδες. Μαγειρεύουμε ανακατεύοντας σε χαμηλή φωτιά μέχρι οι αχιβάδες να ζεσταθούν. 3. Ζεσταίνουμε την κρέμα και τι κρασί σε μια κατσαρόλα του 1,5 λίτρου σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς, για 1 λεπτό. Τα ρίχνουμε στο μίγμα των αχιβάδων. 4. Μεταφέρουμε το καυτό ζυμαρικό σε μια ζεσταμένη πιατέλα και ρίχνουμε από πάνω το ζυμαρικό. Ανακατεύουμε μέχρι να αναμιχθούν καλά και σερβίρουμε.
Συνταγή 69 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!