1 μικρό κουνουπίδι σπασμένο σε ανθάκια 1 κουταλιά ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 4 φιλέτα αντσούγας κομμένα 1 ντομάτα ολόκληρη κομμένη ή πουρέ 1,5 κουταλάκι κουκουνάρια 1 κουταλιά μούρα ή βατόμουρα , φρέσκα ή από κονσέρβα αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
Μια πολύ ελαφριά μακαρονάδα, που ασφαλώς βοήθησε τον διάσημο ηθοποιό να διατηρήσει τη σιλουέτα του.
Υλικά
1 μικρό κουνουπίδι σπασμένο σε ανθάκια 1 κουταλιά ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 4 φιλέτα αντσούγας κομμένα 1 ντομάτα ολόκληρη κομμένη ή πουρέ 1,5 κουταλάκι κουκουνάρια 1 κουταλιά μούρα ή βατόμουρα , φρέσκα ή από κονσέρβα αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
Εκτέλεση
1. Βράζουμε το κουνουπίδι για 1- λεπτά περίπου ή μέχρι να μαλακώσει και το στραγγίζουμε. 2. Σε μια βαριά κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια στο λάδι και σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τις αντσούγες, ανεβάζουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε για 2 λεπτά. Προσθέτουμε την ντομάτα, σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε τα κουκουνάρια, τα βατόμουρα και το βρασμένο κουνουπίδι. Βάζουμε αλατοπίπερο, ανακατεύουμε καλά και σιγοβράζουμε για λίγο σε πολύ χαμηλή φωτιά. 3. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα και σερβίρουμε.
Συνταγή 118 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!