1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το επαναφέρουμε στην κατσαρόλα. 2. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι. Σοτάρουμε το κρεμμύδι για 3 λεπτά, ανακατεύοντας πού και πού, μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε τις λιαστές τομάτες και το σκόρδο και μαγειρεύουμε για 1 ακόμη λεπτό. 3. Προσθέτουμε τις κομμένες τομάτες, τις ελιές και το βασιλικό στο τηγάνι και βάζουμε πιπέρι. Αφήνουμε να πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά. 4. Προσθέτουμε τη σάλτσα στο καυτό ζυμαρικό και ανακατεύουμε απαλά. Σερβίρουμε αμέσως ρίχνοντας από πάνω παρμεζάνα.
Συνταγή 119 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!