500 γρ πένες ή άλλο μέτριο ζυμαρικό 1 βαζάκι (350 γρ) ψητές κόκκινες πιπεριές, ξεπλυμένες, στραγγισμένες και κομμένες σε λεπτές λωρίδες 1 βαζάκι (350 γρ.) καρδιές αγκινάρας μαρινάτες, στραγγισμένες και χοντροκομμένες 1 φλιτζ. τυρί προβολόνε ή παρμεζάνα κομμένο σε κύβους 1 φλιτζ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες 1/2 φλιτζ. κρεμμύδι κομμένο 1/3 φλιτζ βασιλικός φρέσκος κομμένος 2/3 φλιτζ. ιταλικό ντρέσινγκ πιπέρι μαύρο φρεσκοαλεσμένο καυτερές πιπερίτσες κομμένες σε φέτες (προαιρ.)
Εκτέλεση
1. Βράζουμε, στραγγίζουμε. Ξεπλένουμε με κρύο νερό και ξαναστραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Στο μεταξύ αναμιγνύουμε την πιπεριά, την αγκινάρα, το τυρί, τα μανιτάρια, τα κρεμμύδια και το βασιλικό σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε και το ζυμαρικό και ανακατεύουμε καλά. 3. Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστο πριν σερβίρουμε.
Συνταγή 22 από 57
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!