1/2 φλιτζ. χαλαρά στοιβαγμένα φρέσκα φύλλα μέντας, ξεπλυμένα και στεγνωμένα 1 φλιτζ. χαλαρά στοιβαγμένα φρέσκα κλαράκια άνηθου, ξεπλυμένα και στεγνωμένα 1 φλιτζ. χαλαρά στοιβαγμένα φρέσκα φύλλα μαϊντανού, ξεπλυμένα και στεγνωμένα 1 φλιτζ. φρέσκο κρεμμυδάκι χοντροκομμένο 1 φλιτζ. μαγιονέζα 1 φλιτζ. βουτυρόγαλα 500 μικρές πένες ριγωτές ή άλλο ανάλογου τύπου μακαρόνι 1 αγγούρι ξεσποριασμένο, κομμένο κατά μήκος και μετά σε φέτες 6 χιλ. πάχος. αλάτι κατά τη γεύση
Εκτέλεση
1. Λιώνουμε στο μπλέντερ τη μέντα, το άνηθο, το μαϊντανό και το κρεμμυδάκι μαζί με τη μαγιονέζα, το βουτυρόγαλα και αλάτι, μέχρι το ντρέσινγκ να γίνει ομοιόμορφο. 2. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, το ξεπλένουμε με κρύο νερό και το ξαναστραγγίζουμε καλά. 3. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε το ζυμαρικό με το ντρέσινγκ και το αγγούρι, το παγώνουμε σκεπασμένο στο ψυγείο για 1 ώρα και σερβίρουμε.
Συνταγή 23 από 57
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!