Βάζουμε άλα τα υλικά να βράσουν. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το μίγμα να σιγοβράσει με την κατσαρόλα ξεσκέπαστη για 10 λεπτά περίπου. Αφήνουμε να κρυώσει. Ρίχνουμε το μίγμα πάνω στα φιλέτα και τα αφήνουμε 1 ως 2 ώρες, φροντίζοντας στο διάστημα αυτό να τα γυρίζουμε πότε - πότε. Τα ψήνουμε ώσπου να πάρουν χρυσό-καφέ χρώμα και από τις δύο πλευρές.
Συνταγή 115 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!