1. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε την ντομάτα, τη μέντα, το ξύδι, το σκόρδο, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 3/4 κουταλάκι αλάτι και 1/4 κουταλάκι πιπέρι. Το σκεπάζουμε και το αφήνουμε για 30 λεπτά. 2. Σε ένα φλιτζάνι, βάζουμε το ξύσμα πορτοκαλιού, 1 κουταλιά ελαιόλαδο, 1/4 κουταλάκι αλάτι και 1/4 κουταλάκι πιπέρι. Αλείφουμε και τις δυο πλευρές του ξιφία. 3. Ψήνουμε τον ξιφία στο γκριλ σε μέτρια φωτιά για 8-10 λεπτά μέχρι να ασπρίσει, γυρίζοντάς τον μια φορά. Μετά τον βγάζουμε, τον βάζουμε στο σανίδι και τον κόβουμε σε κομμάτια των 2 εκ. 4. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 5. Βάζουμε τον ξιφία και το ζυμαρικό στο μίγμα της τομάτας και ανακατεύουμε ώστε να αναμιχθούν.
Συνταγή 384 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!