1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Σε μια μεγάλη πλατιά κατσαρόλα και σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ζεσταίνουμε το λάδι. Προσθέτουμε το σκόρδο, τη ρίγανη, το κρεμμύδι, τις αντσούγες, το μπούκοβο και τις ελιές. Σοτάρουμε μέχρι τα κρεμμύδια να ασπρίσουν, για 5 λεπτά περίπου. 3. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το κρασί και τη σάλτσα ντομάτας και μαγειρεύουμε μέχρι η σάλτσα να ζεσταθεί καλά, για 3-5 λεπτά. 4. Ρίχνουμε μέσα το ζυμαρικό και ανακατεύουμε για να αναμιχθούν καλά. Μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά ακόμη ή μέχρι να ζεσταθούν καλά. Προσθέτουμε την παρμεζάνα, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Συνταγή 37 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!