500 g λιγκουίνια, σπαγγέτι ή σπαγγετίνι 800 g τομάτες κονσέρβα κομμένες με το ζωμό τους 200-250 g μικρά χτένια κομμένα στα τέσσερα 1/2 κουταλιά νιφάδες από καυτερό κόκκινο πιπέρι 5 κουταλιές φρέσκος μαϊντανός κομμένος 1 κουταλιά ρίγανη 1 κουταλιά ξηρός βασιλικός αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση 1/4 φλιτζ. τριμμένο τυρί παρμεζάνα
500 g λιγκουίνια, σπαγγέτι ή σπαγγετίνι 800 g τομάτες κονσέρβα κομμένες με το ζωμό τους 200-250 g μικρά χτένια κομμένα στα τέσσερα 1/2 κουταλιά νιφάδες από καυτερό κόκκινο πιπέρι 5 κουταλιές φρέσκος μαϊντανός κομμένος 1 κουταλιά ρίγανη 1 κουταλιά ξηρός βασιλικός αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση 1/4 φλιτζ. τριμμένο τυρί παρμεζάνα
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε την τομάτα σε μια μεγάλη κατσαρόλα, μέχρι να σιγοβράσει. Σιγοβράζουμε τα χτένια στη σάλτσα για 2 λεπτά. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τις νιφάδες από το κόκκινο πιπέρι, το μαϊντανό, τη ρίγανη και το βασιλικό. 3. Ανακατεύουμε το ζυμαρικό με τη σάλτσα, βάζουμε αλάτι και πιπέρι, ρίχνουμε από πάνω παρμεζάνα και σερβίρουμε αμέσως.
Συνταγή 38 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!