225 g κοχύλια,, πέννες ή άλλο μεσαίου μεγέθους ζυμαρικό 6 κουταλιές ελαιόλαδο 2 φρέσκα ή κατεψυγμένα φιλέτα σολομού των 225 g βρασμένα και κομμένα ή 450 g σολομός κονσέρβας στραγγισμένος και τριμμένος 1 παπάγια, ξεφλουδισμένη, ξεσποριασμένη και κομμένη (αν δεν υπάρχει χρησιμοποιούμε 1 μάνγκο ή 2 ροδάκινα νεκταρίνια ή 1 κονσέρβα των 425 g παπάγιας ή άλλο φρούτο του γούστου μας σε ελαφρό σιρόπι, στραγγισμένο και κομμένο) 1 φλιτζ. τοματάκια, 1 μάτσο κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα σε λεπτές φέτες 1 κίτρινη πιπεριά ξεσποριασμένη χωρίς τις νευρώσεις και κομμένη 1 μέτριο αγγούρι κομμένο στα τέσσερα κατά μήκος και κομμένο 1 μικρή καυτερή πιπεριά ξεσποριασμένη, χωρίς τις νευρώσεις και ψιλοκομμένη 2 κουταλιές κομμένος φρέσκος κολίαντρος ή 2 κουταλιές ξηρός 3 κουταλιές ξύδι από ρύζι 3 κουταλιές λευκό ξύδι 3 σταγόνες καυτερή σως φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι κατά τη γεύση
225 g κοχύλια,, πέννες ή άλλο μεσαίου μεγέθους ζυμαρικό 6 κουταλιές ελαιόλαδο 2 φρέσκα ή κατεψυγμένα φιλέτα σολομού των 225 g βρασμένα και κομμένα ή 450 g σολομός κονσέρβας στραγγισμένος και τριμμένος 1 παπάγια, ξεφλουδισμένη, ξεσποριασμένη και κομμένη (αν δεν υπάρχει χρησιμοποιούμε 1 μάνγκο ή 2 ροδάκινα νεκταρίνια ή 1 κονσέρβα των 425 g παπάγιας ή άλλο φρούτο του γούστου μας σε ελαφρό σιρόπι, στραγγισμένο και κομμένο) 1 φλιτζ. τοματάκια, 1 μάτσο κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα σε λεπτές φέτες 1 κίτρινη πιπεριά ξεσποριασμένη χωρίς τις νευρώσεις και κομμένη 1 μέτριο αγγούρι κομμένο στα τέσσερα κατά μήκος και κομμένο 1 μικρή καυτερή πιπεριά ξεσποριασμένη, χωρίς τις νευρώσεις και ψιλοκομμένη 2 κουταλιές κομμένος φρέσκος κολίαντρος ή 2 κουταλιές ξηρός 3 κουταλιές ξύδι από ρύζι 3 κουταλιές λευκό ξύδι 3 σταγόνες καυτερή σως φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι κατά τη γεύση
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το μεταφέρουμε σε ένα μέτριο μπολ. 2. Αναμιγνύουμε το ζεστό ζυμαρικό με το ελαιόλαδο. Βάζουμε το πιπέρι και το αφήνουμε να κρυώσει. 3. Σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ αναμιγνύουμε το σολωμό, την παπάγια, τις τομάτες, το κρεμμυδάκι, την κίτρινη πιπεριά και το αγγούρι. Τα ανακατεύουμε με το ζυμαρικό. 4. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε την καυτερή πιπεριά, τον κολίαντρο, τα δυο ξύδια και την καυτερή σως. Ανακατεύουμε το ζυμαρικό με το dressing αυτό και το βάζουμε στο ψυγείο. όπου το παγώνουμε για 2-3 ώρες, πριν σερβίρουμε.
Συνταγή 82 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!