1. Βράζουμε με 2 κουταλάκια αλάτι και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, το ξεπλένουμε με κρύο νερό και τα ξαναστραγγίζουμε. Τα βάζουμε σε ένα μπολ. 2. Στο μεταξύ, σε ένα μεγάλο μπολ κτυπάμε με το σύρμα ή με ένα πιρούνι, αναμιγνύουμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τη ρίγανη, τη μουστάρδα, το πιπέρι και 1/4 κουταλάκι αλάτι. 3. Βάζουμε το ντρέσινγκ στο ζυμαρικό, προσθέτουμε το μαρούλι, την ντομάτα, τα πράσινα κρεμμύδια και τις ελιές. Ανακατεύουμε ελαφρά για να αναμιχθούν. 4. Για να σερβίρουμε, διανέμουμε τη σαλάτα σε 4 πιάτα. Στραγγίζουμε τον τόνο και τον κομματιάζουμε και τον ανακατεύουμε μέσα στη σαλάτα. Ρίχνουμε από πάνω τα κομμάτια της φέτας.
Συνταγή 80 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!