1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175οC. Απλώνουμε το ψωμί σε μια λαμαρίνα και το ροδίζουμε ελαφρά στον φούρνο για 8-10 λεπτά. Το βγάζουμε και το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ ανάμιξης.
2. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη χύτρα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σέλερι, ανακατεύοντας μέχρι το κρεμμύδι να ασπρίσει, περίπου για 8 λεπτά. Προσθέτουμε τα μήλα και μαγειρεύουγια άλλα 5 λεπτά. Τα βγάζουμε από τη φωτιά και τα ρίχνουμε πάνω στους κύβους ψωμιού. Προσθέτουμε στο μπολ ανάμιξης τα λοιπά συστατικά ανακατεύοντας καλά.
3. Ρίχνουμε κουταλιές από το μίγμα σε ένα βουτυρωμένο ταψί 24Χ35 εκ. περίπου και το ψήνουμε σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο για20 λεπτά. Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 10 λεπτά ακόμη ή μέχρι να σκουρήνει η επιφάνειά του.
Συνταγή 34 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!