250 γρ. ανθάκια από μπρόκολο, βρασμένα και στραγγισμένα
2 φλιτζ. βρασμένη γαλοπούλα κομμένη σε κύβους των 15 εκ.
1 κονσέρβα κρέμας από σούπα μανιταριών
1/4 φλιτζ. μαγιονέζα
1,5 κουταλάκι χυμός λεμονιού
1 κουταλάκι σκόνη κάρι
1 φλιτζ. καρυκευμένα κρουτόν
Εκτέλεση
Σε ένα τετράγωνο ταψί των 20 εκ. απλώνουμε τα μπρόκολα και βάζουμε από πάνω τη γαλοπούλα.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη σούπα, τη μαγιονέζα, τον χυμό λεμονιού και την σκόνη κάρι. Τα χύνουμε πάνω στη γαλοπούλα, ρίχνοντας από πάνω τα κρουτόν.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175οC για 20-25 λεπτά ή μέχρι να κοχλάσει.
Συνταγή 32 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!