1 σκόρδο καθαρισμένο
1 κουταλιά ρίζα τζίντζερ τριμμένη
1 χούφτα αμύγδαλα ξεφλουδισμένα
1 χούφτα φιστίκια κάσιους
4 κουταλιές σογιέλαιο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
5 γαρίφαλα
5 ξυλάκια κανέλας
1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
αλάτι
1 κουταλιά κόκκινο κάρυ
2 φλιτζ. γάλα καρύδας (το άπαχο όχι η κρέμα), που ομογενοποιούμε πριν χρησιμοποιήσουμε
1 φλιτζ. ρύζι μακρύκοκκο
2 κουταλιές καρύδα τριμμένη
2 καυτερές πιπεριές
Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΠΕΝΝΕΣ ΣΙΚΕΛΙΑΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ...
ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ...
ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ...
ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ...
Αστακός Βραστός ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΡΥΖΙ ...
ΚΡΕΜΜΥΔΟΠΑΣΤΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ...
ΤΗΓΑΝΗΤΟ CAMEMBERT ΜΕ ΣOΣ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ...
ΡΑΪΤΑ ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑ (Ινδία) ...
ΣΟΥΠΙΕΣ ΣΠΑΝΑΚΙ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΑΒΓΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ...
ΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ ΤΟΥ ΨΑΡΑ ...
Γαρίδες Σαγανάκι ...
ΜΑΛΛΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕ ΓΑΡΊΔΕΣ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ΜΕ ΡΟΚΑ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΣΗΖΑΡ ...
Ψαρονέφρι της Πλάκας ...
ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΠΑΝΣΕΤΑΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ ...
Μακαρόνια με γαρίδες σε σάλτσα τομάτας ...
Μπουγάτσα ...
ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ ...
ΧΑΛΒΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ...

Συνταγές » Κρεατικά
Προηγούμενη Συνταγή 21 από 170  Επόμενη

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΠΕΡΙΑΝΙ (Beriani, Brunei)0 ψήφοι




 

Υλικά
1 σκόρδο καθαρισμένο
1 κουταλιά ρίζα τζίντζερ τριμμένη
1 χούφτα αμύγδαλα ξεφλουδισμένα
1 χούφτα φιστίκια κάσιους
4 κουταλιές σογιέλαιο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
5 γαρίφαλα
5 ξυλάκια κανέλας
1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
αλάτι
1 κουταλιά κόκκινο κάρυ
2 φλιτζ. γάλα καρύδας (το άπαχο όχι η κρέμα), που ομογενοποιούμε πριν χρησιμοποιήσουμε
1 φλιτζ. ρύζι μακρύκοκκο
2 κουταλιές καρύδα τριμμένη
2 καυτερές πιπεριές
Εκτέλεση
1. Πολτοποιούμε στο γουδί ή στο μπλέντερ το σκόρδο, το τζίντζερ, τα αμύγδαλα και τα κάσιους.
2. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το σογιέλαιο μέχρι μα κάψει και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, τα γαρίφαλα και την κανέλα. Προσθέτουμε το κοτόπουλο, το αλάτι και το κάρυ. Τσιγαρίζουμε για 3 λεπτά και προσθέτουμε το πολτοποιημένο μίγμα σκόρδου, τζίντζερ, κάσιους. Ανακατεύουμε καλά και τα βράζουμε σκεπασμένα για 10 λεπτά.
3. Στο μεταξύ βράζουμε το ρύζι μέσα στο γάλα καρύδας. Όταν πιεί όλο το γάλα, προσθέτουμε την τριμμένη καρύδα για να το κάνουμε πιο πηχτό και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το κοτόπουλο μαζί με τις καυτερές πιπεριές και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει σκεπασμένο.

Προηγούμενη Συνταγή 21 από 170  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.