1. Πολτοποιούμε στο γουδί ή στο μπλέντερ το σκόρδο, το τζίντζερ, τα αμύγδαλα και τα κάσιους.
2. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το σογιέλαιο μέχρι μα κάψει και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, τα γαρίφαλα και την κανέλα. Προσθέτουμε το κοτόπουλο, το αλάτι και το κάρυ. Τσιγαρίζουμε για 3 λεπτά και προσθέτουμε το πολτοποιημένο μίγμα σκόρδου, τζίντζερ, κάσιους. Ανακατεύουμε καλά και τα βράζουμε σκεπασμένα για 10 λεπτά.
3. Στο μεταξύ βράζουμε το ρύζι μέσα στο γάλα καρύδας. Όταν πιεί όλο το γάλα, προσθέτουμε την τριμμένη καρύδα για να το κάνουμε πιο πηχτό και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το κοτόπουλο μαζί με τις καυτερές πιπεριές και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει σκεπασμένο.
Συνταγή 21 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!