Ξεκοκαλίζουμε τα παϊδάκια και ψιλοκόβουμε το κρέας ή το αλέθουμε στην κρεατομηχανή. Το ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά - πλην της φρυγανιάς. Το μείγμα πρέπει να «στέκεται», ώστε να το πλάσουμε γύρω από το κόκαλο (αν χρειάζεται, προσθέτουμε φρυγανιά). Καλύπτουμε τα καλυμμένα κόκαλα με φρυγανιά και ψήνουμε για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά. Μπορούμε, επίσης, να βάλουμε το κρέας από δύο παϊδάκια γύρω από κάθε κόκαλο.
Συνταγή 20 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!