Βράζουμε τις ταλιατέλες. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο. Αλείφουμε με βούτυρο ένα πυρέξ. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι και το mascarpone. Προσθέτουμε το cornflour, τα αυγά, το μέλι, τους χουρμάδες, τη σουλτανίνα και τα κεράσια. Προσθέτουμε τις ταλιατέλες και ανακατεύουμε καλά ώστε να κατανεμηθούν ομοιόμορφα τα φρούτα. Τα ρίχνουμε στο πυρέξ και ισιώνουμε την επιφάνεια. Ψήνουμε στο φούρνο για 40 λεπτά περίπου μέχρι να πήξει και να γίνει χρυσοκόκκινο. Το σερβίρουμε ζεστό ή κρύο, κομμένο σε φέτες, το στολίζουμε με κτυπημένη κρέμα, κεράσι γλασέ και κλωνάρια αγγελικής.
Συνταγή 43 από 56
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!