1. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε ανακατεύοντας το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τις ντομάτες, το χυμό ντομάτας, τις πιπερίτσες, τη ζάχαρη και αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει. 2. Μόλις αρχίσει να δένει, ρίχνουμε το ούζο και τις γαρίδες και αφήνουμε να πάρουν βράση για 2-3 λεπτά. 3. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το αναμιγνύουμε με λίγο λάδι (ή βούτυρο). Το αναμιγνύουμε με τη σάλτσα στην κατσαρόλα της και αφήνουμε να πάρει μια-δυο βράσεις, κουνώντας προσεκτικά την κατσαρόλα για να αναμιχθούν καλά όλα τα υλικά. 4. Βάζουμε το ζυμαρικό σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος, τρίβουμε από πάνω πιπέρι και το σερβίρουμε ζεστό.
Συνταγή 379 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!