250 g κριθαράκι 2-3 μίσχοι σέλερι κομμένοι σε λεπτές φέτες 1 μέτρια τομάτα κομμένη σε μικρούς κύβους 4 ραπανάκια κομμένα σε μικρές φέτες 1 κουταλιά ελαιόλαδο 1 κουταλιά σόγια σως 2 κουταλιές τυρί παρμεζάνα τριμμένο Αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
Εκτέλεση
1. Βράζουμε το κριθαράκι αφήνοντάς το κάπως σκληρό και το στραγγίζουμε. 2. Στο μεταξύ φτιάχνουμε μιαν αμαγείρευτη σάλτσα, αναμιγνύοντας τα ψιλοκομμένα λαχανικά, τα οποία ρίχνουμε στο καυτό κριθαράκι. 3. Προσθέτουμε λάδι, σόγια σως και αλατοπίπερο κατά τη γεύση και ανακατεύουμε. Βάζουμε το μίγμα σε πυρίμαχο σκεύος. 4. Απλώνουμε το τυρί πάνω στο μίγμα και το βάζουμε στο φούρνο, στους 100οC, για 10 περίπου λεπτά ή μέχρι να λιώσει καλά το τυρί. 5. Σερβίρουμε σε ζεσταμένα πιάτα.
Συνταγή 49 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!