1. Καθαρίζουμε τη μελιτζάνα, την κόβουμε σε κυβάκια και τη βάζουμε στο τρυπητό για 1,5 ώρα περίπου, ώστε να φύγει ο πικρός χυμός, και μετά την πασπαλίζουμε με χοντρό αλάτι. Καθαρίζουμε προσεκτικά τα μανιτάρια και τις ντομάτες και τις κόβουμε σε φετάκια ή κυβάκια. 2. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και σκόρδο και το αφήνουμε να ροδίσει. Μετά βάζουμε τη ντομάτα, αλατοπίπερο και το μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά και τέλος προσθέτουμε το βασιλικό. 3. Σε άλλη κατσαρόλα μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά τη μελιτζάνα σε λίγο λάδι και προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας. 4. Βράζουμε το ζυμαρικό, το στραγγίζουμε, το ανακατεύουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε.
Συνταγή 48 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!