1,5 φλιτζ. κριθαράκι
1 μπρόκολο κομμένο σε ανθάκια
1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
3 κουταλιές κουκουνάρια
1/2 κουταλάκι πιπερόσποροι κόκκινοι κοπανιστοί
3/4 φλιτζ. τυρί φέτα κομματιασμένη
150 γρ. ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια και κομμένες στη μέση
1/2 φλιτζ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο
1/4 φλιτζ. φρέσκος βασιλικός κομμένος

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΕΚΑΝ ...
ΚΟΤΟΣΑΛΑΤΑ ...
ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΟΥΡΣΙ ...
ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΟΚΟΚΑΡΥΔΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΙ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΣΚΟΡΔΟΥ ...
ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΕ ΜΠΙΡΑ ...
Λαζάνια πατάτας με σπανάκι και άσπρη τρούφα ...
ΚΟΥΝΕΛΙ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑΡΙ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΑΝΤΟΥΡΙ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ TOMΑΤΑ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ FRA DIAVOLO ΝΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ – ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 2 ...
ΦΟΝΤΥ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ...
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ CHOW MEIN...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΑΜΠΟΥΚΑ ...
ΧΤΑΠΟΔΙ ΨΗΤΟ ...
ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΠΕΣΤΟ ...
ΚΟΚΤΕΙΛ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ 3 ...
ΣΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΧΥΡΟ ...
ΑΡΝΙΣΙΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΠΟΖΑΡΣΚΙ...
ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΨΗΤΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΠΑΣΤΑ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ ...
ΧΑΛΒΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ...
ΜΟΥΣ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΨΑΡΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ...
ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΙ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, χορταρικά
Προηγούμενη Συνταγή 46 από 301  Επόμενη

ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛO, ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ1 ψήφοι




 

Υλικά

1,5 φλιτζ. κριθαράκι
1 μπρόκολο κομμένο σε ανθάκια
1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
3 κουταλιές κουκουνάρια
1/2 κουταλάκι πιπερόσποροι κόκκινοι κοπανιστοί
3/4 φλιτζ. τυρί φέτα κομματιασμένη
150 γρ. ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια και κομμένες στη μέση
1/2 φλιτζ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο
1/4 φλιτζ. φρέσκος βασιλικός κομμένος

Εκτέλεση

1. Βράζουμε το κριθαράκι σε αλατισμένο νερό για περίπου 8 λεπτά. Προσθέτουμε το μπρόκολο και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να γίνουν τρυφερά αλλά και τραγανά, περίπου για 2 λεπτά.
2. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε το λάδι σε μια βαριά μικρή κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Βάζουμε τα κουκουνάρια και τα καβουρδίζουμε μέχρι να ροδίσουν, περίπου για 3 λεπτά. Προσθέτουμε το κοπανιστό πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να ευωδιάσει, περίπου για 30 δευτερόλεπτα. Κατεβάζουμε το μίγμα από τη φωτιά.
3. Στραγγίζουμε το κριθαράκι και το μπρόκολο. Τα μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Ρίχνουμε το μίγμα του λαδιού και ανακατεύουμε για να καλυφθούν. Προσθέτουμε τη φέτα, τις ελιές, την παρμεζάνα και το βασιλικό και ανακατεύουμε για να αναμιχθούν καλά. Βάζουμε αλατοπίπερο και σερβίρουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 46 από 301  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.