250 γρ λιγκουίνια, σπαγγέτι ή μαλλιά αγγέλου
1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
500 γρ τοματάκια φρέσκα ξεφλουδισμένα, ξεσποριασμένα και κομμένα
2-3 κουταλιές σούπας ξηρό λευκό κρασί
1 κουταλιά τσαγιού Γούστερσιρ σως
3/4 φλιτζάνι ελιές γεμιστές με κόκκινη πιπεριά κομμένες σε φέτες
1/4 φλιτζάνι ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια και κομμένες
2 κουταλιές σούπας βασιλικός φρέσκος κομμένος
τυρί παρμεζάνα τριμμένο

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΝΟΥΝΤΛ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΝΗΘΟΥ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΒΟΥΡΙ, ΜΑΓΚΟ ΚΑΙ ΑΓΓΟΥΡΙ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ...
ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΜΗΛΑ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
Σαλάτα ορεκτική με ζυμαρικό ...
ΦΙΛΕΤΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΥ ΦΛΑΜΠΕ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ ...
Στραπατσάδα ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ TΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΧΟΡΤΑ, ΣΚΟΡΔΟ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΙΕΣ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΑ ΔΙΑΒΟΛΟ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΑ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΤΟΜΑΤΑ, ΤΟΝΟ KAI MΥΡΩΔΙΚΑ ...
ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΛΙΒΟΡΝΟΥ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΜΥΔΙΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΩΔΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΚΟΡΓΚΟΤΖΟΛΑΣ ...
ΡΟΔΕΛΕΣ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΠΟΥΡΔΕΤΟ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΑ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΠΕΠΕΡΟΝΤΣΙΝΙΑ ...
ΕΥΩΔΙΑΣΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ ...
Καραβίδες με σος περνό...
ΠΙΛΑΦΙ ΑΤΖΕΜ ...
ΣΟΥΠΑ ΤΟΝΟΥ ΜΕ ΖΩΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ ...
ΚΑΥΤΕΡΑ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΑΛΦΡΕΔΟ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, χορταρικά
Προηγούμενη Συνταγή 62 από 301  Επόμενη

ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ 0 ψήφοι




 

Υλικά

250 γρ λιγκουίνια, σπαγγέτι ή μαλλιά αγγέλου
1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
500 γρ τοματάκια φρέσκα ξεφλουδισμένα, ξεσποριασμένα και κομμένα
2-3 κουταλιές σούπας ξηρό λευκό κρασί
1 κουταλιά τσαγιού Γούστερσιρ σως
3/4 φλιτζάνι ελιές γεμιστές με κόκκινη πιπεριά κομμένες σε φέτες
1/4 φλιτζάνι ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια και κομμένες
2 κουταλιές σούπας βασιλικός φρέσκος κομμένος
τυρί παρμεζάνα τριμμένο

Εκτέλεση
1. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε το κρεμμύδι. Τηγανίζουμε για περίπου 2 λεπτά μέχρι να γίνει διαφανές, αλλά να μη σκουρύνει.
2. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τις τομάτες και το σκόρδο και μαγειρεύουμε μέχρι να γίνει σαν πολτός, περίπου για 8 λεπτά σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τα λοιπά συστατικά και ζεσταίνουμε καλά. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το βάζουμε σε μια πιατέλα. Ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα και σερβίρουμε ρίχνοντας από πάνω τυρί παρμεζάνα.

Προηγούμενη Συνταγή 62 από 301  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.