250 γρ. ζυμαρικό κοχύλια 1 κουταλάκι ελαιόλαδο 1/2 κρεμμύδι κομμένο σκελίδες σκόρδο κομμένες σε λεπτές φέτες κατά τη γεύση 1 κολοκυθάκι κομμένο 1/2 κουταλάκι ρίγανη ξηρή αλάτι και πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο κατά τη γεύση 1/4 κουταλάκι καυτερές νιφάδες τσίλι 3/4 φλιτζ. ζωμός κοτόπουλου 1/2 φλιτζ. κρέας κοτόπουλου βρασμένο και κομμένο 300 γρ. κόκκινη πιπεριά ψητή και κομμένη σε κύβους 2 κουταλιές ελαφρό τυρί κρέμας 1/4 φλιτζ. φρέσκα φύλλα βασιλικού κομμένα 1/4 φλιτζ. τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Στο μεταξύ σοτάρουμε στο λάδι σε μέτρια φωτιά το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το κολοκυθάκι και βάζουμε τη ρίγανη, το αλατοπίπερο και τις νιφάδες τσίλι. Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά μέχρι να γίνουν τρυφερά. 3. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το ζωμό κοτόπουλου και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά, μέχρι να ζεσταθεί καλά. Προσθέτουμε το κοτόπουλο, τις πιπεριές και το τυρί κρέμας και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά. 4. Αναμιγνύουμε με το ζυμαρικό και ρίχνουμε από πάνω βασιλικό και παρμεζάνα.
Συνταγή 47 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!