2 πακέτα τορτελίνια της αρεσκείας μας (με τυρί ή κρέας) 4 μεγάλες, ώριμες ντομάτες 1 φλιτζάνι παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι τριμμένο ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο αλάτι και πιπέρι 1/2 φλιτζάνι φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
1. Βράζουμε τα τορτελίνια κατά τις οδηγίες, τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν. 2. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα: ρίχνουμε στο μπλέντερ τις ντομάτες ξεφλουδισμένες, το τυρί, το βασιλικό, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο. Χτυπάμε μέχρι να γίνουν λείος πολτός. Αν χρειάζεται, προσθέτουμε και άλλο ελαιόλαδο, μέχρι να ετοιμάσουμε ομοιογενή σάλτσα με απαλή υφή. 3. Για να σερβίρουμε, μοιράζουμε τα ζυμαρικά σε ατομικά πιάτα και περιχύνουμε με τη φρέσκια σάλτσα.
Συνταγή 61 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!