1. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε το κρεμμύδι. Τηγανίζουμε για περίπου 2 λεπτά μέχρι να γίνει διαφανές, αλλά να μη σκουρύνει. 2. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τις τομάτες και το σκόρδο και μαγειρεύουμε μέχρι να γίνει σαν πολτός, περίπου για 8 λεπτά σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τα λοιπά συστατικά και ζεσταίνουμε καλά. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το βάζουμε σε μια πιατέλα. Ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα και σερβίρουμε ρίχνοντας από πάνω τυρί παρμεζάνα.
Συνταγή 62 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!