2 μέτρια κοτόπουλα βρασμένα, χωρίς κόκαλα, με το ψαχνό κομμένο σε μικρά κομμάτια 2-3 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 6 μεγάλες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κουταλάκι πιπέρι μαύρο ή άσπρο 1 κουταλάκι αλάτι 1,5 κουταλιά σόγια σος 1,5 κουταλιά ξύδι 2 κουταλιές μαύρη ζάχαρη 1 βάζο γλυκές κόκκινες πιπεριές (Φλωρίνης) 1-1,5 κουταλάκι τσίλι, τριμμένο ή φρέσκο 1 μεγάλη κονσέρβα αποφλοιωμένες ντομάτες λάδι ελιάς 1/2 κουταλάκι σπόροι κύμινου
Εκτέλεση
1. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ή κατσαρόλα ρίχνουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και τα σοτάρουμε με λάδι. Μόλις ροδίσουν ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, το κοτόπουλο, την τομάτα, τις πιπεριές, τη σόγια σος, το ξύδι, τη ζάχαρη, το κύμινο, το τσίλι και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 20 λεπτά περίπου. 2. Σερβίρουμε πάνω σε κίτρινο ρύζι.
Συνταγή 102 από 124
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!