Φιλέτο κοτόπουλο (ζητήστε από το χασάπη σας να το ανοίξει σε φύλλο) 1 φλιτζάνι του τσαγιού λιαστές ντομάτες κομμένες σε μικρά κομματάκια 1/2 κιλό φρέσκο σπανάκι 1 ματσάκι ψιλοκομμένος μαϊντανός χυμός ενός λεμονιού 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι ελαιόλαδο - λίγο φρέσκο βούτυρο 1 ποτηράκι λευκό κρασί
Εκτέλεση
1. Σοτάρουμε το σπανάκι σε λίγο βούτυρο μέχρι να μαραθεί. Προσθέτουμε και τις ντομάτες και γυρίζουμε για μερικά λεπτά. Αλατίζουμε, αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τον μαϊντανό. 2. Γεμίζουμε τα φιλέτα με το μείγμα, τυλίγουμε σε σφιχτά ρολά και τα δένουμε με σχοινάκι. 3. Σε μια αντικολλητική κατσαρόλα σοτάρουμε προσεχτικά τα ρολάκια σε ελαιόλαδο, να ροδοκοκκινίσουν απ' όλες τις πλευρές και τα σβήνουμε με το κρασί. Κατεβάζουμε τη φωτιά και τα ψήνουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Βγάζουμε προσεχτικά τα ρολάκια από την κατσαρόλα και δένουμε τη σάλτσα με το γιαούρτι. Σερβίρουμε με φρεσκοκομμένο μαϊντανό και πιπέρι.
Συνταγή 103 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!