400 γρ. κοχύλια ή άλλο μικρό ζυμαρικό
50 γρ. ελιές πράσινες
50 γρ. ελιές μαύρες
1 κουταλιά κάπαρη
1 πράσινη πιπεριά
75 γρ. μπέικον καπνιστό
500 γρ. ώριμες ντομάτες
λίγο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
ρίγανη
ελαιόλαδο
πιπέρι, αλάτι

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
...
ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΝΤΙΠ ΑΠΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ ...
ΠΙΤΤΑ ΤΩΝ ΕΤΡΟΥΣΚΩΝ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΜΗΛΟΥ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΤΟΝ ΗΣΤΟΝ ...
ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΜΑΡΟΛΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ (Τοσκάνη) ...
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ...
ΜΟΥΣ ΣΟΛΟΜΟΥ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
Σκορδομακάρονα με φρέσκια τομάτα - Μία συνταγή της Σαντορίνης ...
ΣΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΧΥΡΟ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΧΟΡΤΑ, ΣΚΟΡΔΟ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΙΕΣ ...
ΨΑΡΙ ΜΠΙΑΝΚΟ ...
Μια γρήγορη σάλτσα ...
ΡΑΪΤΑ ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑ ...
ΠΑΤΕ ΤΟΝΟΥ ΙΙ ...
ΠΟΠΚΟΡΝ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΛΥΘΡΙΝΙ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΑΥΡΑ ...
ΨΑΡΙ ΦΕΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ (ΤΟΝΟ Ή ΞΙΦΙΑ Ή ΣΥΝΑΓΡΙΔΑ) ...
ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΗ ΠΟΥΤΙΓΚΑ ΑΠΟ ΝΟΥΝΤΛ ...
ΠΕΣΚΑΝΤΡΙΤΣΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
Γλυκό Αλεξάντρας ...
ΠΑΤΕ ΕΛΙΑΣ ΜΕ ΔΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΞΥΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ...
ΝΤΙΠ ΑΠΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΑΛΜΥΡΕΣ ...
Ζωμός από γαρίδες και καβούρι ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, κρεατικά
Προηγούμενη Συνταγή 94 από 124  Επόμενη

ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΠΕΗΚΟΝ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ 0 ψήφοι




 

Υλικά

400 γρ. κοχύλια ή άλλο μικρό ζυμαρικό
50 γρ. ελιές πράσινες
50 γρ. ελιές μαύρες
1 κουταλιά κάπαρη
1 πράσινη πιπεριά
75 γρ. μπέικον καπνιστό
500 γρ. ώριμες ντομάτες
λίγο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
ρίγανη
ελαιόλαδο
πιπέρι, αλάτι

Εκτέλεση
1. Καρφώνουμε τη πιπεριά σε ένα πιρούνι, την περνάμε πάνω από φλόγα και της αφαιρούμε τη φλούδα. Έπειτα την ανοίγουμε, βγάζουμε τους σπόρους και την κόβουμε σε λωρίδες.
2. Κόβουμε το μπέικον σε μικρούς κύβους.
3. Βγάζουμε τα κουκούτσια από τις ελιές και τις κόβουμε σε φέτες.
4. Ζεματίζουμε τις ντομάτες σε καυτό νερό, τις ξεφλουδίζουμε, βγάζουμε τους σπόρους και τις κόβουμε σε κομματάκια.
5. Τσιγαρίζουμε σε λίγο λάδι το κρεμμύδι και το μπέικον. Όταν αρχίσει το μπέικον να ροδίζει, προσθέτουμε την πιπεριά και την αφήνουμε να μαραθεί. Έπειτα προσθέτουμε τις τομάτες, τις ελιές, πράσινες και μαύρες, τη ρίγανη, την κάπαρη πλυμένη, αλάτι και πιπέρι. Ψήνουμε τη σάλτσα μέχρι να δέσει καλά.
6. Βράζουμε και στραγγίζουμε τα κοχύλια και τα αναμιγνύουμε με την καυτή σάλτσα. Δεν βάζουμε τυρί.

Προηγούμενη Συνταγή 94 από 124  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.