500 γρ ζυμαρικό κοχυλάκια
Αμαγείρευτη σάλτσα (Salsa Cruda):
1 βαζάκι των 200 γρ καρδιές αγκινάρας στραγγισμένες
1/4 φλιτζ κάπαρη ξεπλυμένη και στραγγισμένη
1/2 φλιτζ ελιές καλαματιανές ξεσποριασμένες και κομμένες
χυμός και ξύσμα 1 λεμονιού
2 κονσέρβες τόνου σε ελαιόλαδο των 160 γρ στραγγισμένες
1/2 φλιτζ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο συν 2 κουταλιές επί πλέον
πιπέρι μαύρο φρέσκοαλεσμένο κατά τη γεύση
1/2 φλιτζ μαϊντανός φρέσκος κομμένος

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΑΧΙΝΟΥΣ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ CHOW MEIN ...
ΠΕΝΝΕΣ ΡΙΓΩΤΕΣ ΜΕ ΓΚΟΡΓΚΟΝΤΖΟΛΑ ...
Σπαγγέτι με σάλτσα από αχιβάδες Ι ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ ...
ΜΠΑΒΕΤΕΣ ΜΕ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΚΟΤΌΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΥΚΑ ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΤΟΣΚΑΝΗΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΚΑΠΟΝΑΤΑ ...
ΣΟΥΠΑ ΤΟΝΟΥ ΜΕ ΖΩΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΧΟΡΤΑ, ΣΚΟΡΔΟ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΙΕΣ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ...
Στραπατσάδα ...
ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ...
ΚΑΥΤΕΡΑ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΑΛΦΡΕΔΟ ...
ΡΟΔΕΛΕΣ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΝΗΘΟΥ ...
Καραβίδες με σος περνό...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ...
ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΜΗΛΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΑΧΙΒΑΔΕΣ MANHATTAN ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥ ...
ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΛΙΒΟΡΝΟΥ ...
ΜΠΟΥΚΑΤΙΝΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 96 από 422  Επόμενη

ΚΟΧΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΑΜΑΓΕΙΡΕΥΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΑΓΚΙΝΑΡΑΣ, ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝΟΥ 0 ψήφοι




 
Στην Ιταλία η αμαγείρευτη σάλτσα ονομάζεται salsa cruda και δίνει ένα έξοχο δείπνο του ενός πιάτου. Στο παρόν ο συνδυασμός από αγκινάρες, ελιές, κάπαρη, και ξύσμα λεμονιού δεν είναι μόνο ωραίος αλλά και έξοχα γευστικός.
Υλικά

500 γρ ζυμαρικό κοχυλάκια
Αμαγείρευτη σάλτσα (Salsa Cruda):
1 βαζάκι των 200 γρ καρδιές αγκινάρας στραγγισμένες
1/4 φλιτζ κάπαρη ξεπλυμένη και στραγγισμένη
1/2 φλιτζ ελιές καλαματιανές ξεσποριασμένες και κομμένες
χυμός και ξύσμα 1 λεμονιού
2 κονσέρβες τόνου σε ελαιόλαδο των 160 γρ στραγγισμένες
1/2 φλιτζ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο συν 2 κουταλιές επί πλέον
πιπέρι μαύρο φρέσκοαλεσμένο κατά τη γεύση
1/2 φλιτζ μαϊντανός φρέσκος κομμένος

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τις 2 κουταλιές λάδι.
2. Σε ένα άλλο μπολ αναμιγνύουμε καλά τα συστατικά της αμαγείρευτης σάλτσας. Τα ρίχνουμε στο ζυμαρικό και ανακατεύουμε καλά. Γαρνίρουμε με φύλλα μαϊντανού και σερβίρουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 96 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.