1. Βράζουμε τα αβγά πολύ σφικτά, τα κρυώνουμε, τα ξεφλουδίζουμε και τα ψιλοκόβουμε. 2. Βάζουμε τα μανιτάρια σε ένα μπολ με καυτό νερό και τα αφήνουμε για 15 λεπτά περίπου. Τα στραγγίζουμε διατηρώντας το νερό τους και τα κόβουμε σε λεπτές λωρίδες. 3. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μαζί με τους κύβους κοτόπουλου και το πιπέρι. Όταν το κρεμμύδι μαλακώσει, σε 10 λεπτά περίπου, προσθέτουμε τα μανιτάρια και τις νιφάδες τσίλι και τα ψιλοκομμένα αβγά και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά. 4. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 5. Αναμιγνύουμε τη σάλτσα με το ζυμαρικό, προσθέτουμε το μαϊντανό, αν θέλουμε, και σερβίρουμε.
Συνταγή 133 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!