500 γρ. σπαγγέτι ή βίδες ή πένες ή ριγκατόνι 250 γρ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε λεπτές φέτες (*) 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε κύβους 3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο 500 γρ. γαρίδες μέτριες καθαρισμένες 1/2 κουταλάκι νιφάδες καυτερού τσίλι ή κατά τη γεύση 1/2 κουταλάκι θυμάρι 10 ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα αλάτι και πιπέρι μαύρο φρεσκοαλεσμένο κατά τη γεύση 1/2 φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι ή κατσαρόλα και σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν αλλά να μην κάψουν. 3. Προσθέτουμε αλατοπίπερο, τις νιφάδες, το θυμάρι και τις γαρίδες και σοτάρουμε μέχρι να ασπρίσουν. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, σοτάρουμε για άλλα 2-3 λεπτά και προσθέτουμε τα ντοματίνια. Σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά. 4. Αναμιγνύουμε το ζυμαρικό με τη σάλτσα και με το μαϊντανό και σερβίρουμε.
Συνταγή 23 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!