Σερβίρεται με μια πράσινη σαλάτα, δίνοντας ένα ελαφρό δείπνο, μαζί με ένα λευκό φρουτώδες κρασί.
Υλικά
2 κουταλιές βούτυρο (ή ελαιόλαδο) 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 120 γρ Γοργοντζόλα κομματιασμένο 1/4 φλιτζ ξινή κρέμα (ή γιαούρτι) 3/4 φλιτζ καρύδια ψιλοκομμένα Αλάτι και φρεσκοαλεσμένο άσπρο πιπέρι κατά τη γεύση 350 γρ σπαγγέτι
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Στο μεταξύ σε μια μεγάλη κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το σκόρδο και το σοτάρουμε μέχρι να ευωδιάσει. Προσθέτουμε τη Γοργοντζόλα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Προσθέτουμε την ξινή κρέμα και ανακατεύουμε μέχρι η σάλτσα να πάρει την υφή κρέμας. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τα καρύδια. Βάζουμε αλατοπίπερο. 3. Βάζουμε τα σπαγγέτι στην κατσαρόλα με τη σάλτσα, ανακατεύουμε προσεκτικά μέχρι να αναμιχθούν και σερβίρουμε αμέσως.
Συνταγή 138 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!