500 γρ. σπαγγέτι 50 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 1 κουταλάκι αλάτι 1 κουταλάκι πιπέρι λευκό φρεσκοαλεσμένο 1 κουταλιά κάρι 250 γρ. καρότα, κομμένα σε λεπτές και μακριές λωρίδες. 2/3 φλιτζ. κρέμα γάλακτος 1 ματσάκι τσάιβς ή γλυκό πράσο
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το καρότο για 5 λεπτά μαζί με το αλάτι το πιπέρι και το κάρι. Προσθέτουμε την κρέμα και περιμένουμε να ζεσταθεί καλά και να αναμιχθεί με το καρότο. 3. Αναμιγνύουμε με το ζυμαρικό με τη σάλτσα, ρίχνουμε από πάνω τα τσάιβς και σερβίρουμε σε ζεσταμένα πιάτα.
Συνταγή 137 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Σωτηρία Λαμπαδάρη 13-12-2008 05:51:54
Μου άρεσε πολύ! Αντί για βούτυρο έβαλα αγουρέλαιο αλλά και πάλι ήταν μια χαρά!
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!