1. Ζεματίζουμε τις τομάτες σε καυτό νερό, τις ξεφλουδίζουμε, αφαιρούμε τους σπόρους και τις κόβουμε κομματάκια. 2. Ροδίζουμε το κρεμμύδι σε 2 κουτ. σούπας λάδι, σε χαμηλή φωτιά και σε μια κατσαρόλα σκεπαστή, ανακατεύοντας κάθε τόσο. Προσθέτουμε το καρότο, το σέλινο και το μαϊντανό, όλα ψιλοκομμένα και κατόπι τις τομάτες. Αλατίζουμε, ρίχνουμε το πιπέρι και ψήνουμε για 1 ώρα περίπου σε χαμηλή φωτιά. 3. Τηγανίζουμε τις πιπεριές και τις μελιτζάνες στο λάδι που έχει μείνει, για 10 λεπτά χωρίς να προσθέσουμε υγρά. Περνάμε τη σάλτσα τομάτα από το τρυπητό, την ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα και προσθέτουμε τις μελιτζάνες, τις πιπεριές, την κάπαρη και τις ελιές. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 20 ακόμα λεπτά. 4. Βράζουμε και στραγγίζουμε τα σπαγγέτι και ανακατεύουμε με τη σάλτσα. Ρίχνουμε από πάνω το βασιλικό και σερβίρουμε.
Συνταγή 146 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!