500 γρ. ζυμαρικό κοχυλάκια
Αμαγείρευτη σάλτσα:
180 γρ. καρδιές αγκινάρας από βάζο στραγγισμένες
1/4 φλιτζ. κάπαρη στραγγισμένη και ξεπλυμένη
1/2 φλιτζ. ελιές καλαματιανές ξεσποριασμένες και κομμένες
χυμός και φλούδα ενός λεμονιού
250 γρ. τόνος από κονσέρβα σε λάδι στραγγισμένος
1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο (πολύ)
πιπέρι μαύρο φρεσκοαλεσμένο κατά γεύση
1/2 φλιτζ. μαϊντανός κομμένος (ή βασιλικός)

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΝΤΙΖΟΝ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΙ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΓΛΥΚΟΞΙΝΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ...
Μοσχάρι με κριθαράκι στο φούρνο ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΑΣΤΕΣ ...
Πικάντικο πώντς ανανά ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΙ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΤΡΟΥΦΑΣ...
ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΛΑΚΕΡΔΑ ΚΑΙ ΣΟΛΟΜΟ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝTOMATEΣ ...
...
ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΠΕΝΝΕΣ...
ΞΙΦΙΑΣ ΜΕ ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ...
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΣΩΣ ΜΟΡΝΕ ...
Πατέ τόνου ...
ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ...
Κοτόπουλο με κάρι ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΠEΣTO ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑΣ ...
...
ΑΒΓΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΦΙΛΕΤΟ ΤΟΝΟΥ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΡΙΚΑ...
ΑΜΑΓΕΙΡΕΥΤΗ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΠΑΒΑΡΟΤΙ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ...
ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΑΠΟ ΤΟΦΟΥ...
ΑΥΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ...
Φιλέτα μόσχου μαρινάτα με κόκκινο κρασί και τσίλι ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 95 από 422  Επόμενη

ΚΟΧΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ, ΚΑΠΑΡΗ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ 1 ψήφοι




 

Υλικά

500 γρ. ζυμαρικό κοχυλάκια
Αμαγείρευτη σάλτσα:
180 γρ. καρδιές αγκινάρας από βάζο στραγγισμένες
1/4 φλιτζ. κάπαρη στραγγισμένη και ξεπλυμένη
1/2 φλιτζ. ελιές καλαματιανές ξεσποριασμένες και κομμένες
χυμός και φλούδα ενός λεμονιού
250 γρ. τόνος από κονσέρβα σε λάδι στραγγισμένος
1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο (πολύ)
πιπέρι μαύρο φρεσκοαλεσμένο κατά γεύση
1/2 φλιτζ. μαϊντανός κομμένος (ή βασιλικός)

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό κρατώντας 1/2 φλιτζ. από νερό του.
2. Αναμιγνύουμε καλά τα συστατικά της αμαγείρευτης σάλτσας.
3. Βάζουμε το ζυμαρικό σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος μαζί με το νερό που κρατήσαμε. Προσθέτουμε την αμαγείρευτη σάλτσα και ανακατεύουμε.
4. Γαρνίρουμε με το μαϊντανό και σερβίρουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 95 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.