1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Πλένουμε καλά και στεγνώνουμε το σπανάκι. Το βράζουμε σε νερό που βράζει μέχρι μόλις να γίνει τρυφερό και να μαραθεί. Το στραγγίζουμε ώστε να φύγει τελείως το νερό και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. 3. Σε ένα μεγάλο μπολ το αναμιγνύουμε με τον τόνο, το τυρί κότατζ, το γιαούρτι, 1/2 φλιτζ. τυρί παρμεζάνα, το αλάτι, το ταμπάσκο, το βασιλικό και το θυμάρι. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το ζυμαρικό. Βάζουμε το μίγμα σε πυρίμαχο σκεύος του 1,5 λίτρου. 4. Λιώνουμε το βούτυρο. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το αλεύρι. Ρίχνουμε αργά το ζωμό που βράζει ανακατεύοντας συνεχώς. Ρίχνουμε το μίγμα πάνω στο ζυμαρικό. Προσθέτουμε από πάνω ντο υπόλοιπο τυρί παρμεζάνα. 5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 30-35 λεπτά και σερβίρουμε.
Συνταγή 94 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!