Σε ένα τηγανάκι βάζουμε το κρεμμυδάκι, τον χυμό του λεμονιού και τη φλούδα του, αλάτι και πιπέρι, την πάπρικα και το λάδι. Ζεσταίνουμε καλά τη σάλτσα για λίγα λεπτά, χωρίς να την αφήσουμε να βράσει. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το ανακατεύουμε με τη σάλτσα. Το σερβίρουμε ζεστά η κρύα.
Συνταγή 266 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!